Over mij

CV

Hans Meijaard (1960)

Van kinds af aan ben ik dingen aan het onderzoeken, aan het experimenteren en dingen in elkaar aan het knutselen. Later ik droomde ervan om zelf producten op de markt te brengen. Via computerbouwer en theatertechnicus heb ik uiteindelijk in 1998 Creaties in Techniek opgericht.

Mijn werkervaring als ondernemer is begonnen met het op de markt bregen van de Bonsai Hero, een elektrische schaar voor planten, dit product werd al snel erg populair onder hennepkwekers. In 1999 ben ik door AbnAmro, Syntens, KvK en het Parool tot Starter van het jaar verkozen.

De mensen met wie ik werk hebben diverse achtergronden zoals bv. studenten en afgestudeerden van HBO opleidingen en Industrieel Ontwerpers. Meestal werken deze mensen op freelance basis aan projecten mee en ben ik zelf de spin in het spreekwoordelijke web. Ik heb verschillende producten in eigen beheer ontwikkeld en zeer uiteenlopende opdrachten voor derden uitgevoerd.

Ik ben werk erg doelgericht en zoek simpele en praktische oplossingen voor ingewikkelde problemen. Een gezonde dosis eigenwijsheid helpt daarbij enorm. De goede communicatie met opdrachtgevers en klanten is een belangrijke voorwaarde, ik zet luisteren en vragen stellen op de eerste plaats.

Creativity is fun! ……….